Erik Madsen/DK

Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg. Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

EM-bloggen # 2461 / Food-market.

ROSKILDE, DEN 27. MAJ 2022.

Mina loppiskompisar fick vika på Hestetorvet i onsdags den 18 maj.

"Backstage"

På gensyn.

Added 2022-05-27 13:42 | Read 1486 times. | Permalink
Men nu var det ett stort utbud av annat där må jag säga. Mycket ätbart men frågan är om inte sommarhattarna tilltalar mig mest. Fint sommarreportage Erik! Hälsningar/ Björn
Svar från Erik Madsen 2022-05-28 14:07
Hej Björn - tak for fine kommentarer.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Intressant bildberättelse. Man behöver inte lämna torget hungrig. Tydligen. Hälsar NL
Svar från Erik Madsen 2022-05-28 14:10
Hej NL- tack för dina kommentarer.
Precis - bildberättelse. Det fanns både provningar och möjlighet att köpa de många olika produkterna.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Fish och chips låter spännande, det hade jag gärna provat. Fast jag passerade Roskilde och åkte ner till Møn i går. Det var god mat där nere också. Fast blååååsigt var det i Danmark. Fin dokumentär från torget
Svar från Erik Madsen 2022-05-28 14:23
Hej Peter - tack för dina kommentarer.
Vi åt en gång Fish and chips - på "Restaurang de 2 have" ute på Grenen i Skagen!!!
Kocken hade precis deltagit i en "Fish and chips-tävling" i England som han hade vunnit !!!
Møn är ett trevligt ställe där vi har varit många gånger, men vi kan inte minnas om vi har varit vid din frus familj.
Det blåser fortfarande idag med skurar emellan. Det är inte så fint - det är "Dyrskue" i Roskilde i helgen med mycket trafik – både runt om och i staden.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
pdahlen 2022-05-28 14:52
Då var det skönt vi inte passerade Roskilde idag. Passerade Dyrskue för många år sedan, kanske är kul om man gillar den typ av djur, men jag har mer koskräck :). Men som du säger det var en otrolig trafik utanför, tror det var upp till en timmes försening den gången, faktiskt värre än de gånger vi passerat under Roskilde festivalen.

Fish o chips är riktigt gott om man gör det rätt, men det är nog en kritisk process för det kan gå väldigt fel också och bli väldigt fett, är väl bl.a temperaturen på oljan som är kritisk. Samma gäller stjærnskud som vi fick på Møn i veckan, denna tallrik var helt perfekt men man har också fått väldigt dåligt också på sina ställen
Ingen risk att frysa om skallen eller gå hungrig här inte..
HaD/Gunte..
Svar från Erik Madsen 2022-05-28 14:26
He he Gunte - nej, då var det i alla fall folks eget fel :-)
Med många vänliga hälsningar från Erik.



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number fourtyseven as digits in this field

Add

Previous posts