Erik Madsen/DK
Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg.
Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.
Danske Bloggen 788 / Æbleflæsk.
________________________________________________________________________
Roskilde, den 4. november 2017.
Bagatell foto och säkert absolut helt oseriöst. Om man inte kan fotografera något annat kan man alltid fotografera sin mat eller sig själv :-)
Dagens ret.
Hälsningar från Erik.
© emfoto43/Roskilde.
PS: Jag vet inte hur min fru gör det, men här är några förslag
https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=197
Added 2017-11-04 21:38 |
Read 1170 times. |
Permalink
//GöranR
Mvh. Erik.
Sten
Mvh. Erik.
Nej - nu skal du höra: fläsket läggs på en "bradde pande" (från ugnen) och strös över med salt - låt den stå i ca 10 min. Sedan i ugnen vid 200 ° under ca 1/2 timme eller som min fru säger - tills de är färdiga!
Hälsningar. Erik.
Hav det godt.
//Erik//
//Erik//
Din maträtt ser ju god ut också.
Mange venlige hilsener fra Erik.
Hälsningar Lena
Det ser båda bra ut och det smakar också bra. Uppfattningen av de är oseriöst med matfoto härstammar säkert från Instagram och liknande medier? Det är inte jag som mener det. Æbleflæsk är en tradition här hos oss när det är säsong för äpplen. Särskilt som lunch maträtt här fram till og med julen.
Med många vänliga hälsningar från Erik.